myJoice endelig i Norge

Historien om Gerd Pagrotsky og forretningsideen som skapte den unike TrygghetsTelefonen på TV! I 2004 fikk min mor, Gerd Pagrotsky, … Les mer

Historien om Gerd Pagrotsky og forretningsideen som skapte den unike TrygghetsTelefonen på TV!

I 2004 fikk min mor, Gerd Pagrotsky, et slag. Fra å ha vært en aktiv 80-åring som brukte mesteparten av tiden på å underholde andre, hun spilte bl.a piano på flere av Gøteborgs eldresentre, ble hun over natten selv avhengig av kontinuerlig omsorg.

Vi pleide å ringe mor hver dag. Så en dag kunne hun ikke svare. Hadde hun fått et nytt slag?

De siste 10-15 årene har ”hele verden” fått bredbånd og internett, og mange har foreldre som bor alene. Derfor trodde jeg at det var utviklet videokommunikasjonslik at man kunne se og snakke med seniorer selv om de ikke hadde PC hjemme? Skype fantes jo, men utfordringen ville bli å få mor til å bruke en PC og det brukergrensesnittet der!

Det var da vi besluttet oss for, med hjelp av en rekke eksperter fra hele verden, å starte MyJoice.

I dag, få år etter er vår teknologi ledende innefor dette området, og våre medarbeidere på myJoice CARE kobler opp hver dag nye seniorbrukere til dette lukkede omsorgsnettverket.

Uansett hvilken kultur, nasjonalitet og bakgrunn, så vil mormor alltid, og så ofte som mulig, snakke og se sine barn og barnebarn.

Hjemmehjelpere og omsorgspersoner i mange land får endelig frigjort mer tid til dypere kontakt og bedre omsorgskvalitet. Ved å ha direktedialog med sine omsorgsbrukere minsker hverdags stresset- En forbedret økonomi i omsorgsorganiseringen skaper muligheter for positive forbedringer i arbeidsmiljøet, noe som bidrar til bedre, gladere og friskere liv for våre eldre.

David Pagrotsky
Grunder
david.pagrotsky@myjoice.com